Tur med vinklubben i Piemonte Italia

Ta med venner på tur!

Det er 4 ferieleiligheter på Cascina Castagna, med tilsammen 5 dobbeltrom og 3 doble sovesofaer fordelt på leilighetene. Totalt har vi plass til maksimalt 16 personer. Vi har i tillegg nært samarbeid med et annet overnattingssted rett ved siden av oss, slik at vi tilsammen har plass til mange. Så her er det mulig å ta med vinklubben, jentegjengen eller vennegjengen på tur!

Vi arrangerer diverse aktiviteter og opplevelser for våre feriegjester, som for eksempel pastakurs, trøffeljakt og vinsmaking. Det er mye å oppleve her i Piemonte, så ta med gjengen på tur!

Her følger noen eksempler på hva vi kan tilby:

Jentetur

På utkikk etter et reisemål for jentegjengen? Piemonte med sin gode mat og vin, shopping-muligheter og spa i nærheten, er et flott sted for en jentetur!

Bli med på våre arrangement som for eksempel vinsmaking, pastakurs eller trøffeljakt. Hos oss kan dere også nyte late dager ved svømmebassenget, eller sykle en tur hvis dere ønsker det.

Vi kan også ordne transport i maxitaxi til og fra flyplassen, og til utflukter i området.

Jentetur i Piemonte

På tur med vinklubben

Piemonte er et eldorado for alle vininteresserte! Med vinklubben på tur hit er det mye å oppleve. Berømte viner som Barbera, Barolo og Barbaresco kommer alle fra dette området. Så her er det mye god vin å smake …

Bli med på omvisning og vinsmaking her på Cascina Castagna. Vi arrangerer også en vinsmakingstur i området. Les mer under opplevelser hva dere kan oppleve på tur med vinklubben.

Vi kan også ordne transport i maxitaxi til og fra flyplassen, og til utflukter i området.

Våre arrangement

Eksterne grupper på besøk

I tillegg til å organisere opphold for grupper, tar vi i mot eksterne grupper på omvisning og vinsmaking hos oss. Alle besøk må avtales på forhånd.

Ta kontakt med oss på e-post info@cascinacastagna.com hvis du har en gruppe som ønsker å komme på besøk til oss!

Eksterne grupper besøk vinklubb