Panorama, vingård, ferieleiligheter, Cascina Castagna, Italia

Vingårdsferie på Cascina Castagna i Piemonte

Cascina Castagna er en norsk vingård som ligger i vakre Piemonte i Nord-Italia. Her kan du komme på vingårdsferie – det er 4 ferieleiligheter på vingården med plass til totalt 16 personer. Alle leilighetene har egen balkong eller uteplass med fantastisk utsikt over bølgende vinranker og små landsbyer. På klare dager kan du se Alpene i horisonten, det er et syn du ikke glemmer!

Det er også svømmebasseng på vingården.

Vingårdsferie – Nyt det gode vingårdslivet

Cascina Castagna ligger idyllisk til like ved Calosso, en liten perle av en landsby. Her er du midt i det ekte Italia. Cascina Castagna er dessuten et perfekt utgangspunkt for å oppleve Piemonte med kort vei til spennende severdigheter.

Som feriegjest på Cascina Castagna kan du være med på våre unike arrangement. Egen vinprodusjon er det også her, og vi inviterer gjerne inn på vinsmaking i vårt mikrovineri.

Mer info om våre ferieleiligheter finner du her. Velkommen på vingårdsferie på Cascina Castagna!

Vingårdsferie med utsikt mot alpene
Svømmebasseng på Cascina Castagna, ferieleiligheter, Piemonte, Italia

På UNESCOs verdensarvliste

Visste du at både Cascina Castagna, Calosso og vindistriktene i Piemonte er nå også på UNESCOs verdensarvliste? Det enestående kulturlandskapet med vinmarker, lange tradisjoner innen vinproduksjon samt historiske bygninger og arkitektur er årsaken til godkjenningen. Les mer på Unesco sine sider.