Loading...

Gruppetur med gode venner!

Gruppetur til Piemonte blir bare mer og mer populært blant nordmenn! Et vakkert og eksotisk landskap med vinranker på alle kanter, utsøkt mat og verdensberømte viner. Her er det mange opplevelser å dele med gode venner! Vi arrangerer flere aktiviteter og opplevelser for våre feriegjester, som for eksempel pastakurs, trøffeljakt og vinsmaking. Ta en titt på aktiviteter, og se hva vi kan organisere for dere under oppholdet. I tillegg er det masse annet å fylle ferien med. La deg friste av våre smakebiter på opplevelser i området. Vinkatedraler og gamle slott, markeder og vinfestivaler. Her er nok å oppleve for en gjeng på tur!

Nyt det gode vingårdsliv på Cascina Castagna

Vi har 4 ferieleiligheter her på Cascina Castagna, med tilsammen 5 dobbeltrom og 3 doble sovesofaer. Totalt har vi plass til maksimalt 16 personer, når alle sovesofaer er i bruk. Alle ferieleilighetene har enten balkong eller uteplass med utsikt over vinmarker så langt øyet kan se. På klare dager kan man også se Alpene i horisonten. Vingårdens svømmebasseng innbyr til late stunder mellom opplevelsene. Så ta med vinklubben, jentegjengen eller vennegjengen på tur til oss, og oppdag hva Piemonte kan by på!

Forslag til program for gruppeturer

Eksterne grupper på besøk

I tillegg til å organisere opphold for grupper, tar vi i mot eksterne grupper på omvisning og vinsmaking hos oss. Alle besøk må avtales på forhånd.

Ta kontakt med oss på e-post info@cascinacastagna.com hvis du har en gruppe som ønsker å komme på besøk til oss!

Følg gjerne det gode vingårdsliv på Facebook og Instagram! Velkommen!