Jentetur med shopping, spa og vin

Jentetur med shopping, spa og vin – høres det fristende ut for deg og venninnene dine? Piemonte i Italia er et fantastisk reisemål som flere og flere får øynene opp for! Og i hjertet av Piemonte ligger vingården vår, Cascina Castagna. Området er kjent for sin gode mat og vin, og med Europas største designer outlet samt en hyggelig spa-by i nærheten, er det et perfekt sted for en jentetur! Så ta med deg jentegjengen og kom på vingårdsferie hos oss! Vi har 4 ferieleiligheter med tilsammen 5 dobbeltrom totalt. Nedenfor er vårt forslag til opplevelser og aktiviteter for jentegjengen under en langhelg på vingården.

NB: Dette er ingen pakketur, kun en smakebit på hva dere kan fylle et opphold hos oss med. Dere bestiller selv fly og eventuelt leiebil. Vi er behjelpelige med å bestille transport i taxi hvis det ønskes.

Torsdag

Transport i leiebil eller taxi fra flyplassen Milano Malpensa, som er nærmeste flyplass med direktefly fra Norge. Ankomst vingården Cascina Castagna, der vertskapet selv, Hilde og Morten, tar vel i mot dere og viser dere inn i leilighetene dere skal bo i. Deretter blir det omvisning i vår vinproduksjon, og selvsagt vinsmaking av våre viner.

Fredag

Shopping-dag! Dere kan for eksempel reise til Serravalle Designer Outlet.  Her venter 180 butikker, kaféer og restauranter, og mer enn 300 forskjellige merkevarer. Sikkert noen gode tilbud også … Et annet alternativ er en tur til den koselige småbyen Alba, som er kjent for sine delikatessebutikker, motebutikker og trivelige kafeer.

Tilbake på vingården igjen er det tid for litt avslapping med kanskje et lite glass vin. Middagen kan for eksempel inntas på en av de lokale restaurantene i Calosso. Der serveres det god, typisk piemontesisk mat med lokale viner til. Bare å nyte!

Lørdag

Etter gårsdagens shopping-runde, er det på tide å roe ned med en spa-behandling. Det er to spa-anlegg i nærheten. Relais San Maurizio ligger på en åskam over landsbyen Santo Stefano Belbo, i et tidligere kloster. Villa Fontana ligger i landsbyen Agliano Terme. Her er det bare å senke skuldrene og puste ut.

På kvelden er det mulighet for middag på en av de lokale restaurantene.

Søndag

Utsjekk og hjemreise. Retur til flyplassen i leiebil eller taxi.

Praktisk info for jentetur

Dette er kun en smak på hva som kan oppleves her under en jentetur. Det er ingen pakketur, fly og eventuell leiebil bestiller dere selv. Vi er behjelpelige med å bestille transport i taxi, hvis dere ikke leier bil. Ønsker dere å fylle helgen med andre opplevelser, kan vi f.eks. foreslå vår vinsmakingsturtrøffeljakt, eller pastakurs. Ønskes andre aktiviteter enn det vi tilbyr som standard, må dere ordne det selv. Dere bestemmer selv oppholdets varighet (minimum 3 netter). Ta kontakt med oss på e-post info@cascinacastagna.com for mer informasjon og eventuell bestilling av vingårdsferie for jentegjengen!

Følg gjerne det gode vingårdsliv på Facebook og Twitter! Velkommen!