Påskeferie i Piemonte

Har du ingen planer for påskeferien? Kom på vingårdsferie til Cascina Castagna, og få en forsmak på sommeren i vakre Piemonte i Nord-Italia!

Påsken er en nydelig tid her i Piemonte. Da er våren godt i gang, det begynner å spire i vinmarkene, og både mandeltrær og kirsebærtrær står i full blomst. Gradestokken er som regel på vei mot 20 grader på dagtid.

Ta kontakt med oss på e-post for å høre om det er ledig i våre ferieleiligheter i påskeferien, men ikke nøl for lenge, det er førstemann til mølla!

Unike opplevelser

Som feriegjest på Cascina Castagna, får du anledning til å delta på våre aktiviteter og opplevelser under oppholdet. Vinsmaking, pastakurs og trøffeljakt er noe av det vi arrangerer.

Ønsker du en aktiv ferie, kan du leie sykkel mens du er her, enten vanlig sykkel eller el-sykkel. Du kan også leie en sykkelguide, som legger opp ruta og guider deg på sykkelturen.
Vil du heller gå til fots, gjennom vinmarker eller på landevei, har vi forslag til gåturer med kart og beskrivelse, som du får her på vingården.

Spennende reisemål

Piemonte, med sitt vakre landskap av bølgende vinmarker, er et fantastisk reisemål som flere og flere får øynene opp for. Regionen er spesielt kjent for sin gode mat og vin, men har også mye annet å by på. En vakker natur, små landsbyer der tiden har stått stille, historiske kirker og borger … Her er du midt i det ekte Italia, langt vekk fra de store turisthordene.

Visste du forresten at både Cascina Castagna, Calosso og vindistriktene i Piemonte nå også er på UNESCOs verdensarvliste? Det enestående kulturlandskapet med vinmarker, lange tradisjoner innen vinproduksjon samt historiske bygninger og arkitektur er årsaken til godkjenningen. Les mer på Unesco sine sider.

Send oss en e-post til info@cascinacastagna.com hvis du er interessert i påskeferie på Cascina Castagna. Eller kan vi friste med sommerferie eller høstferie? – Velkommen på påskeferie i Piemonte! :-)