Piemonte beste region å besøke i 2019

Lonely Planet har kåret Piemonte som den beste regionen i verden å besøke i 2019! Det er vi selvsagt helt enig i. Idylliske landsbyer, verdenskjente viner, trøfler, og regionens vakre hovedstad Torino er noe som fremheves. Piemonte er skikkelig i skuddet – så nå er det bare å planlegge et besøk!

Canelli en av de 20 vakreste landsbyer i Italia

Og ikke nok med at Piemonte gikk helt til topps hos Lonely Planet. Nå er også vår nabolandsby Canelli kåret av Skyscanner.it til en av de 20 vakreste landsbyene i Italia!

Canelli er kjent som en av verdens vin-hovedsteder. Det er her du finner de kjente “vinkatedralene” som står på Unescos verdensarvliste. Canelli har mye å by på, og ligger ikke langt fra Cascina Castagna! Mange av våre feriegjester har tatt turen dit, og landsbyen er en av våre favoritter også. Et besøk i en av vinkatedralene er absolutt å anbefale for deg som kommer til oss på vingårdsferie.

Piemonte i skuddet

Piemonte er et reisemål som blir stadig mer populært. Regionen har masse å by på: Et fantastisk landskap med vinranker på kryss og tvers, romantiske landsbyer, historiske borger og bygninger, og utsøkt mat og vin. Store deler av regionen står også på Unescos verdensarvliste. Frister det med ferie i Piemonte? Velkommen på vingårdsferie hos oss!