Romantisk tur til Piemonte

Romantisk tur til Piemonte i Nord-Italia anbefales for deg som er på utkikk etter et sted å nyte livet med din kjære! Et vakkert landskap med frodige vinmarker så langt du kan se. Små landsbyer ligger strødd som perler. Bølgende åser og de majestetiske Alpene i horisonten … Piemonte er et spennende reisemål, der mange opplevelser venter!

Cascina Castagna – vingård med ferieleiligheter

Midt i hjertet av dette området ligger vingården Cascina Castagna. Et flott utgangspunkt for en romantisk ferie – så hva med å ta med din kjære hit på vingårdsferie? Vi har 4 ferieleiligheter på vingården, alle med fantastisk utsikt. Det er også svømmebasseng på vingården – perfekt for deg som vil slappe av og nyte late dager.

Lurer du på hva du kan oppleve i området? Piemonte er kjent for sin utsøkte mat og vin, men har også mye annet å by på. Vinkatedraler og gamle slott, sjarmerende landsbyer der tiden har stått stille, et landskap med vinmarker på kryss og tvers, så spesielt at det står på Unescos verdensarvliste …. På våre nettsider finner du en smakebit på unike opplevelser i området. Se også hva vi arrangerer for våre feriegjester – pastakurs, vinsmaking, trøffeljakt … Her er det mye gøy å få med seg!

Romantisk tur med utflukter eller late dager

En utflukt til en av de mange vakre landsbyene i området er verdt å få med seg. Vår egen landsby Calosso er en liten spasertur unna. Leier du bil under oppholdet, er en kjøretur gjennom det pittoreske landskapet en opplevelse i seg selv.

For deg som ønsker ro og late dager sammen med din kjære, er det fint å ligge ved vingårdens eget svømmebasseng og nyte utsikten over vinmarkene.

Ta kontakt med oss på e-post hvis det frister med et opphold på Cascina Castagna – velkommen skal du være!