Sommerferie på Cascina Castagna

Gire ned og nyte en fantastisk utsikt. Sløve ved bassenget og lese en god bok. Kose seg med god mat og vin, og oppleve sjarmerende Piemonte. Høres det fristende ut? Da er sommerferie på Cascina Castagna noe for deg!

Her er det muligheter for både late dager og spennende opplevelser. På sommeren trenger alle å senke skuldrene, samtidig som det alltid er moro med ny input. Vi anbefaler et opphold på minst én uke i en av våre ferieleiligheter, så du får tid til å både finne roen og oppdage vakre Piemonte!

Gastronomiske gleder, kulturelle perler og aktive utflukter

På vingården Cascina Castagna er du midt i et av verdens mest kjente vindistrikter. Her er det vinmark på alle kanter, en eksotisk opplevelse i seg selv. På restaurantene nyter du god, piemontesisk mat. Og for deg som er glad i vin, er det et eldorado.

Men Piemonte er mer enn bare mat og vin. Et nydelig landskap innbyr til både gåturer og sykkelturer. Som feriegjest hos oss, får du tilbud om leie av både vanlig sykkel og el-sykkel, sykkelguide og ruteforslag.

Ønsker du å oppleve kultur, er et besøk i en av “vinkatedralene” i Canelli et must. Dette er historiske vinkjellere som står på Unescos verdensarvliste. Her kan du få omvisning og vinsmaking, og et innblikk i en lang tradisjon av vinproduksjon.

Er du heldig, kan du i løpet av ditt opphold få med deg en sommerfest i en av landsbyene i nærheten. Italienere er glade i å kose seg med musikk, mat og vin på varme sommerkvelder, og mange landsbyer har sin egen sommerfest. Helt unikt å få med seg!

Flotte ferieleiligheter

På Cascina Castagna er det 4 ferieleiligheter hvor du kan komme på vingårdsferie. Sommeren er en svært populær tid å komme på, og vi anbefaler å være tidlig ute med å bestille opphold! Det blir fort fullbooket, så ta kontakt på e-post info@cascinacastagna.com hvis du ønsker å bestille ferieleilighet til din sommerferie.

Vertskapet Hilde og Morten ønsker hjertelig velkommen!