Vårtur til Piemonte

Våren i Piemonte kan være som en norsk sommer. I april kryper gradestokken opp mot 20 grader, mandeltrærne blomstrer, det spirer i vinmarka, og sola varmer godt. Kom og opplev våren i Piemonte på Cascina Castagna – der spennende opplevelser venter!

Vingårdsferie – møt våren i Piemonte

I april er det vårlig og flott i Piemonte. En perfekt årstid for deg som ønsker å oppleve denne spennende regionen, som er så kjent for sin gode mat og vin.

Vi åpner for sesongen til påske, så fra da av er det mulig å komme hit på vingårdsferie og bo i våre flotte ferieleiligheter. Cascina Castagna ligger ved den lille landsbyen Calosso, midt i Piemonte, et flott utgangspunkt for å utforske området. Så kom og oppdag Piemonte – der mat og vin er lidenskap, folket gjestfritt og landskapet enestående vakkert!

Vårtur i april

Kulturlandskapet i Piemonte, med vinmarker og vingårder på kryss og tvers, regnes som så unikt at det faktisk står på Unescos verdensarvliste. Og Piemonte blir et stadig mer populært reisemål. Med sitt vakre landskap, behaglige klima og en mat- og vintradisjon i verdensklasse, er Piemonte vel verdt et besøk!

Som feriegjest på Cascina Castagna kan du være med på en rekke aktiviteter og opplevelser som vi som vertskap arrangerer for deg. Vinsmaking, pastakurs og trøffeljakt er noen av aktivitetene våre du kan melde deg på. Du kan leie sykkel og oppdage Piemonte fra sykkelsetet. Eller spasere gjennom vinmarkene – kart og veibeskrivelse får du av oss.

Det er viktig for oss å tilrettelegge for gode opplevelser, slik at du som vår feriegjest kan oppleve noe av det beste Piemonte kan by på!

Ferieleiligheter

Ta kontakt med oss på e-post info@cascinacastagna.com for å høre om det er ledig ferieleilighet til deg når du ønsker å reise!

Mer info om aktiviteter og opplevelser finner du på våre nettsider. Velkommen til Cascina Castagna – en norsk vingård i hjertet av Piemonte!