Loading...

Vingårdsferie på Cascina Castagna i Piemonte

Cascina Castagna er en norsk vingård som ligger i vakre Piemonte i Nord-Italia. Her kan du komme på vingårdsferie – det er 4 ferieleiligheter på vingården med totalt 5 dobbeltrom tilsammen. Totalt har vi plass til 10 personer. Alle leilighetene har egen balkong eller uteplass med fantastisk utsikt over bølgende vinranker og små landsbyer. På klare dager kan du se Alpene i horisonten, det er et syn du ikke glemmer!

Her er det deilig å slappe av, nyte god mat og drikke, og finne roen. Ved gårdens svømmebasseng kan du nyte sol, varme og late dager. Mer info om våre ferieleiligheter finner du her. Velkommen på vingårdsferie på Cascina Castagna! Vi har vært så heldige at pressen har skrevet om oss og vingården vår flere ganger, så hent deg gjerne en kopp kaffe og god lesning!

Vingårdsferie
Vingårdsferie

Vingårdsferie – nyt det gode vingårdslivet

Cascina Castagna ligger idyllisk til like ved Calosso, en liten perle av en landsby. Her er du midt i det ekte Italia – og i hjertet av Piemonte, et stadig mer populært reisemål kjent for utsøkt mat og vin i verdensklasse.

En spasertur på 20 minutter og du er i sentrum av landsbyen Calosso, hvor du finner to gode restauranter og en kafé.  Men den aller nærmeste restauranten ligger faktisk kun 300 meter fra Cascina Castagna. Så her kan mye god mat og drikke nytes rett i nærheten.

Cascina Castagna er dessuten et perfekt utgangspunkt for å oppleve Piemonte med kort vei til spennende utflukter. Og Piemonte har masse å tilby for den som ønsker å utforske området! Små idylliske landsbyer, et vakkert landskap med bølgende vinmarker, gamle slott og spennende historie…

Eller bare nyte late dager ved svømmebassenget vårt, med fantastisk utsikt. Velkommen!

På UNESCOs verdensarvliste

Visste du at både Cascina Castagna, Calosso og vindistriktene i Piemonte er nå også på UNESCOs verdensarvliste? Det enestående kulturlandskapet med vinmarker, lange tradisjoner innen vinproduksjon samt historiske bygninger og arkitektur er årsaken til godkjenningen. Les mer på Unesco sine sider.

Vingårdsferie
Vingårdsferie

Aktiviteter for våre feriegjester

Som vertskap på Cascina Castagna legger vi stor vekt på å gi våre feriegjester gode opplevelser. Vi arrangerer diverse aktiviteter som pastakurs, vinsmaking i vår egen vinproduksjon og trøffeljakt.

Ønsker du noen sporty dager under oppholdet hos oss, kan du bli med på guidet sykkeltur på el-sykkel, eller leie vanlig eller elektrisk sykkel og sykle på egen hånd.

Eller du kan ta en spasertur gjennom vinmarkene – kart og veibeskrivelse får du som vår feriegjest her på vingården.

Inspirasjon til din vingårdsferie